Vodáci podpoří Čistou řeku Sázavu

25.03.2015

Patříte k příznivcům řeky Sázavy? Tak ji přijďte v sobotu 28. března v 10.30 pod půjčovnu lodí společnosti Bisport v Týnci nad Sázavou společně odemknout. Můžete se pak vydat spolu s dalšími nedočkavci na první jarní splutí. A zároveň tím podpoříte dobrou věc. Společnost Bisport totiž věnuje polovinu sobotního výtěžku z půjčovného na tradiční jarní úklid sázavských břehů a jejich okolí známý pod názvem Čistá řeka Sázava.

„Už v loňském roce jsme se rozhodli, že půlku půjčovného dáme na nějakou dobročinnou aktivitu, takže letos to bude na čištění řeky Sázavy,“ řekl majitel Bisportu Jaromír Biolek. Doufá, že vodáci řece zachovají přízeň. Kolik jich do Týnce dorazí, si ale netroufl odhadnout. „Obvykle vyplouvá téměř stovka lodí, to je odhadem 200 vodáků. Hodně ale záleží na počasí,“ dodal. Půjčovné bude klasické a vztahovat se na něj budou všechny věrnostní slevy i 5% sleva při objednávce pomocí webového formuláře. Podrobnosti jsou na www.bisport.cz.

Sázavu k prvnímu jarnímu splutí stejně jako v předchozích dvou letech symbolicky odemkne pastor Jednoty bratrské Stanislav Škvor.

Související obrázky

Nepodařilo se načíst flash plugin. Stáhnout si ho můžete z webu Adobe