Organizace projektu

12.02.2009

Posázaví o.p.s. hledá dobrovolníky pro práci na řece i na souši. V tomto příspěvku nabízíme několik důležitých informací pro případné zájemce.

Projekt Čistá řeka Sázava bude organizován oproti předchozím ročníkům jinak. Současně se od pátku 17. dubna 2009 do neděle 19. dubna 2009 bude v 80 km úseku  pohybovat 5 týmů.  Jednotlivé úseky, kde se můžete k úklidu připojit jsou uvedeny níže. Sraz dobrovolníků je každý den v daném místě v 9:00 hodin předpokládaný konec mezi 17:00 - 19:00 hodinou.

O dobrovolníky bude opět postaráno, jak je tomu již zvykem. Ten kdo pojede, potřebuje pouze své osobní věci (hlavně teplé  i náhradní oblečení, spacák, kartičku zdravotní pojišťovny). Posázaví  o.p.s. se postará o jídlo, pití a skromný přístřešek pro přenocování. Posázaví také zajistí instruktory pro vaši bezpečnost na vodě a veškerý materiál pro úklid (pytle na odpad, ochranné rukavice). Zúčastnit se můžete jak po  všechny tři dny, tak třeba i pouhý jeden den. Pro vytvoření spolupracující atmosféry každého týmu by však bylo lepší, pokud byste si mohli  vyhradit čas na celou dobu projektu. Dopravu na místo a zpět si každý dobrovolník či skupina zajišťuje sama.

Každý úsek bude mít svého vedoucího a zásobovací tým, který se o Vás bude starat.

Každý dobrovolník dostane tričko s logem projektu a bude mít možnost zúčastnit se slavnostního večera k projektu, kde bude vyhlášení výsledků projektu a příjemný kulturní program. Večer se uskuteční na zahradě Společenského centra v Týnci nad Sázavou  30.5. 2009.

Každý dobrovolník před nástupem na loď vyplní a odevzdá Čestné prohlášení účastníka projektu a Prohlášení o zdravotním stavu. U neplnoletých je nutný podpis zákonného zástupce. Tato prohlášení naleznete mezi ostatními příspěvky v rubrice Čistá řeka Sázava 2009.

Pokud jste se rozhodli, že se zúčastníte, prosím, kontaktujte manažerku projektu Barboru Čmelíkovou, telefon:  604 577 761  a nebo pište na emailovou adresu cmelikova@posazavi.com.

ÚSEKY:
1. úsek Kácov pivovar - Český Šternberk
2. úsek Český Šternberk -  Sázava ( pod vrbou)
3. úsek Sázava ( pod vrbou) - Zlenice (Kormorán)
4. úsek Zlenice ( U Kormorána) -  Týnec (Bisport)
5. úsek Týnec (Bisport) - Pikovice

Děkuji , že uvažujete o pomoci řece Sázavě a těším se na spolupráci s Vámi se všemi 

Ahoj Bára Čmelíková

Související obrázky

Nepodařilo se načíst flash plugin. Stáhnout si ho můžete z webu Adobe